18 Δεκεμβρίου 2016

Το Τηνιακό δεν θα κλείσει... τα δεύτερα εγκαίνια θα γίνουν με Γιάννη Χαρούλη

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι το ιστορικό ουζερί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας - Τηνιακό θα σταματήσει να λειτουργεί. Η κινητοποίηση του κόσμου ήταν μεγάλη και τελικά βρέθηκε  λύση για την επαναλειτουργία του. Μιλάμε για ένα ιστορικό στέκι κυρίως φοιτητών και νέων που πήγαιναν εκεί από όλη την Αθήνα. Ποιος δεν το άκουσε και ποιος δεν πήγε εκεί ως φοιτητής...  


Έτσι, συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του το αγαπημένο στέκι "Τηνιακό" στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με την μορφή Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.).  

Σύμφωνα με ανακοίνωση που ανέβηκε στο Facebook "Οπως πιθανότατα γνωρίζετε από χτες, μια παρέα νεαρών ανέλαβε να ενοικιάσει τον χώρο του Τηνιακού μετά το κλείσιμό του και με μια ανακαίνιση που θεωρούμε απαραίτητη, αλλά με ίδιο στυλ και αναβαθμισμένα μενού μεζέδων αλλά και νέες ποικιλίες μπύρας και να το λειτουργήσουν ως συνεργατικό καφενείο-μπαρ. Θα χαρούμε να σας δούμε στο άνοιγμά μας".  

Και παρακάτω αναφέρετε ότι: "Με μεγάλη μας χαρά να σας ανακοινώσουμε πως την μέρα του ανοίγματος του «Νέου Τηνιακού» θα περάσει να ευχηθεί και να μας τραγουδήσει κάποια τραγούδια του μόνο με το λαούτο του ο Γιάννης Χαρούλης."  

Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 8 Ιανουαρίου 2017 στις 20:00.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου